صنعت لاستیک‌سازی

از آنجایی که صنعت لاستیک‌سازی یک صنعت پیچیده، دقیق و سریعی هست، اتوماسیون تولید آن بسیار مهم می‌باشد

صنعت لاستیک‌سازی از مراحل مختلفی تشکیل می‌شود که هر کدام چالشها و مسائل مخصوص خود را دارند. ما برای رفع این چالش‌ها راه‌حل‌های موثر و قابل اطمینان مخصوص به خود را داریم که در ادامه مختصرا به توضیح آن می‌پردازیم.

شرکت فرانگار تبریز با بیش از چند دهه تجربه در زمینه مشاوره و تامین محصولات اتوماسیون و ابزار دقیق مورد نیاز صنایع مختلف کشور از جمله صنعت لاستیک‌سازی افتخار همکاری با برندهای مطرح همچون …. ، …. ، …. ، و …. را در رفع چالش‌های این صنعت دارد.

ما در بحث دستگاه‌های لاسیتک‌سازی عمدتا با چالش‌های زیر رو به رو می‌شویم که به اختصار راه‌کارهای خود را توضیح داده‌ایم:

1.کنترل روند صحیح تغذیه مواد اولیه در دستگاه‌ها:

سنسورهای فاصله فوتوالکتریک ما برای اطمینان از سرعت صحیح تغذیه مواد اولیه استفاده میشود و با نظارت بر روند لاستیک‌سازی، در صورت بروز مشکل ما را آگاه می‌سازد و میتوانیم به موقع مداخله کنیم. این سنسورها فضای کمی را اشغال میکنند و به راحتی در فضاهای تنگ قابل ادغام هستند.

2.موقعیت دقیق جهت تنظیم میزان خوراک لازم :

سیستم‌های مغناطیسی موقعیت‌یابی ما با اطمینان تمام اجزای تایر در دستگاه لاستیک‌سازی را بدون اتلاف جمع می‌کند و ساخت سریع کنترل شده اجزای تایر را تضمین میکند. از طرف دیگر ، می‌توان از انکودرهای مغناطیسی ما برای تعیین موقعیت‌های تغییر مکانیسمهای خوراک با حداکثر دقت استفاده کرد.

3.اطمینان از حرکت پیستون‌های سیلندر :

سنسورهای میدان مغناطیسی ما به طور قابل اطمینان می‌توانند موقعیت‌های انتهایی پیستون را در سیلندرهای پنوماتیک تشخیص دهند تا از حرکت مناسب دستگاه لاستیک‌سازی اطمینان حاصل شود. این سنسورها وضعیت پیستون را بدون تماس یا سایش چک می‌کنند. این باعث می‌شود آنها دوام کافی داشته باشند. علاوه بر این، می‌توانید سنسورهای میدان مغناطیسی را مستقیماً در شکاف استوانه نصب کنید. که این امر تضمین می‌کند آنها در یک موقعیت پایدار نگه داشته ‌میشود.

4.تضمین در دسترس بودن مواد روی غلطک‌ها :

آیا می‌خواهید اطمینان حاصل کنید که همیشه مواد کافی روی غلطک‌ها برای لاستیک‌سازی وجود دارد؟ سنسورهای التراسونیک ما برای دستیابی به این هدف ایده آل هستند. جنس آن مواد از لاستیک ، پارچه یا استیل باشد، آنها قطر دقیق رولها را اندازه می‌گیرند. این امر اطمینان حاصل می‌کند که مواد جدید دقیقا در زمان مناسب قبل از اتمام دستگاه تغذیه می‌شوند.

5.تشخیص وضعیت عملیاتی دستگاه لاستیک‌سازی :

چراغ‌های هوشمند، وضعیت عملیاتی دستگاه‌های لاستیک‌سازی را با جزئیات بصری نمایش می‌دهد و حتی پیشرفت‌ها و روندها را نمایان می‌کند. چراغ‌های هوشمند طیف رنگی منعطفی را ارائه میکند که می‌توانید به صورت جداگانه در کنترل کننده تعریف کنید و شرایط بحرانی دستگاه و کمبود مواد را تشخیص داده و به موقع به آن‌ها پاسخ دهید تا از خرابی پر هزینه دستگاه لاستیک‌سازی جلوگیری شود.

در صنعت لاستیک‌سازی علاوه بر چالش‌هاس دستگاه‌های آن، ما با چالش‌های برای بهبود فشار و جوش الکتریکی لاستیک مواجه میشویم که در ادامه به معرفی برخی از این چالشها همراه با ارائه راهکار مختصر می‌پردازیم:

1.کنترل فشار :

سنسورهای فشار ما از طریق کنترل فشار در طول حرارت ما را مطمئن می‌کند. سنسورهای ما را می توان در برد هیدرولیک نصب کرد یا به خطوط پنوماتیک وصل کرد. نمایشگر فرستنده و سنسور فشار مقادیر جاری را دارند.

2.تشخیص لاستیک:

هنگام بارگیری و تخلیه فشار به کمک گیربکس‌ها، باید بررسی شود که آیا لاستیکی در گیربکس وجود دارد یا خیر. که با استفاده از سنسورهای التراسونیک می‌توانید این کنترل را انجام دهید. این سنسورها لاستیک را بدون تماس و بدون در نظر گرفتن رنگ و ترکیب سطح آن تشخیص می‌دهند.

3.کنترل موقعیت‌یابی بازوهای دستگاه:

سیستم‌های موقعیت‌یابی میدان مغناطیسی ما برای نظارت بر موقعیت بازوهای گیربکس در هنگام بارگیری و تخلیه فشار، ایده‌آل هستند. آن‌ها به طور قابل توجهی حرکت سیلدرهای پنوماتیک در گریپ‌ها را کنترل می‌کنند. این بدان معناست که می‌توانید ابعاد مختلف لاستیک را به راحتی در فشار قرار دهید، به این ترتیب مراحل بعدی برای جوشکاری ارائه می‌شود.

4.حرکت مطمئن:

سنسورهای مغناطیسی محدود ما را حرکت مطمئن و امن از بسته شدن فشار تضمین می‌کند. این سیستم‌ها با تکرار دقیق، حتی در دمای بالا و ارتعاشات قوی، از دقت و کیفیت بالایی برخوردار هستند.

از دیگر مسائل و چالش‌های مهم در صنعت لاستیک‌سازی کنترل فرآیندهای درونی می‌باشد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت:

1.شناسایی ماده اولیه با دستگاه‌های بارکدخوان دستی:

قبل از افزودن به دستگاه میکسر، مواد اولیه آن باید با دقت 100 درصد باید کنترل و مشخص شود. برای رفع این چالش ما بارکدخوان‌هایی را تهیه کرده‌ایم که این بارکدخوان‌ها قابل حمل بوده و به صورت ارگونومی طراحی شده است و به ما کمک میکند تا قاعده اولین ورودی، اولین خروجی را به خوبی اجرا کنیم.

2.بازبینی هر مرحله تولید و بررسی بارکد لاستیک‌ها:

دوربین‌های هوشمند شما را از شناسایی مبهم هر لاستیک در هر نقطه از زمان و برای هر مرحله تولید تضمین می‌کند و به شما این امکان را میدهند که با اطمینان به بررسی کیفیت محصول بپردازید.

دوربین‌های هوشمند بارکدها را به صورت خودکار و مطمئن می‌خواند و مهم نیست که به صورت برچسب باشد یا مستقیم چاپ شده و یا به صورت لیزر انجام شده باشد.

3.شفافیت و ردیابی هر مرحله از ساخت:

طیف گسترده‌ای از راه‌حل‌های RFID می‌تواند به صورت جداگانه با نیازهای خاص محصولات متنوع شما سازگار شوند. تمام اطلاعات حامل به صورت خودکار به عنوان اشیایی که در نقاله عبور می‌کند خوانده می‌شوند و در هر مرحله تولید به طور مداوم ثبت می‌شوند و در هر نقطه از زمان قابل بازخوانی هستند. این امر باعث افزایش کیفیت کلیه مراحل فرآیند و در نتیجه لاستیک‌های تولید شده می‌شود و ضایعات را به میزان قابل توجهی به حداقل می‌رساند.

همچنین با استفاده از سیستم‌های  RFID صنتی در هنگام بارگیری روی پالت‌ها، می‌توانید هر تایر را جداگانه ردیابی کنید. که این امر بعدا انتخاب بسیار زیاد را ساده می‌کند و روند کار را شفاف می‌سازد.

آواتار موبایل
منوی اصلی x